SEDINTA FOTO GRAVIDE

Sedinta foto MATERNITATE

IUBESTE TE PE TINE INSATI !

SEDINTE FOTO DE MATERNITATE

  • PRET SEDINTA FOTO MATERNITATE: 600 LEI
  • NUMAR FOTOGRAFII: 40
  • DECORURI: 4 decoruri la alegere
  •  o camera cu baldachin special creata pentru gravide
  • TINUTE : 4 tinute special create pentru sedinta foto de maternitate
  • SOTUL sau fratiorii APAR IN FOTOGRAFII : DA
  • CAT DUREAZA SEDINTA:  o ora jumate
  • CUM SE LIVREAZA FOTOGRAFIILE: In galerie online cu parola

In timpul celor doua sarcini am luat 24 kg de fiecare data.  As dori sa va incurajez si sa veniti la sedintele foto, sa va iubiti asa cum sunteti. Nu toate gravidele iau doar 6 kilograme in sarcina si este perfect normal sa se intample asa pentru ca avem corpuri diferite. Studioul nostru dispune de rochii pe toate dimensiunile si folosim pozitii care avantajeaza pe toata lumea. Asa ca va asteptam cu incredere!

Toate mamicile care vin la sedinta foto de nou nascut si nu au facut sedinta foto de maternitate au acelasi regret : ca nu au facut sedinta foto de maternitate. Ba din lipsa de timp, ba din cauza oboselii, n-a vrut taticul, nu si-a putut lua liber de la birou etc, au economisit pentru cheltuielile ce vor urma si uite asa ati ramas fara amintiri pentru o viata. Sedinta foto de maternitate nu ar trebui sa lipseasca din albumul familiei. Bebelusul este in burtica si copiii vor fi foarte entuziasmati sa le aratati si lor in viitor unde au fost pana la 9 luni. 

Sedintele foto se fac imediat ce se vede burtica bine si pana in saptamana 34. De preferat sa nu asteptati pana in ultima luna cand aveti retentie de apa

Ce trebuie sa aduceti : o pereche de pantofiori bebelus, un set de hainute de bebelus, o carte de povesti, ecografia de sarcina unde se vede bine bebe, camasa pentru alba pentru tati. Nu optati pentru rochii largi ci pentru rochite mulate pe burta. Unghiile de la maini vor aparea in cateva cadre asa ca atentie ambii parinti la acest aspect. Veti poza in picioarele goale deci atentie si la pedichiura. Studioul dispune de o varietate de rochii speciale de maternitate, brauri cu flori, coronite cu flori, tablite pe care putem scrie diverse lucruri.

O sedinta foto  dureaza in jur de o ora jumate